Bli med på en spennende konsert der koret Vox Vaala og folkemusikkgruppa Firo møtest til et lekent musikalsk samspill. I 2017 kom Firo ut med plata Arv og slarv, og Bjørn Kåre Odde har for anledningen arrangert flere av melodiene for Vox Vaala.

Du vil få oppleve en konserten med stort spenn i uttrykk med alt  fra tradisjonelle slåtter og sanger, vakre brudemarsjer, tragiske skillingsviser, humoristiske skjemteviser og religiøse folketoner godt rota i folkemusikktradisjonen fra Gudbrandsdalen.

19.JANUAR 2019 | KL.19.00 | KAUPANGER, RINGEBU
20.JANUAR 2019 | KL.19.00 | GAUSDAL SAMFUNNSHUS

Billetter selges i døra: 200,- /voksen 100,-/barn
Forhåndssalg Libris Ringebu, kontanter og VIPPS.

Velkommen til konsert!

Om FIRO og Vox Vaala

Firo spiller et variert repertoar fra den vokale folkemusikktradisjonen i Gudbrandsdalen i lekne og spennende arrangement. Gruppa kom i 2017 ut med sitt første album og fikk strålende kritikker. Plata ble også nominert til Folkelarmprisen i kategorien tradisjonelt samspel.
I 2019 lanserer de sitt andre album med Mari Midlti (vokal og fele), Mads Erik Odde (trekkspel), Bjørn Kåre Odde (fele og bratsj) og Torfinn Hofstad (gitar og fele).

Vox Vaala er et allsidig sangkor med ca. 20 aktive medlemmer fra Vinstra i nord til Lillehammer i sør. Vi synger musikk av alle slag og gjennom årene har koret sunget i mange forskjellige sammenhenger og prosjekter. Korets dirigent: Åshild Alette Haugstad.